Cyklist dræbt i trafikken: Hvem er flugtbilisten?

50-årige Frank Brian Hansen fra Kolding døde fredag morgen, efter at han på sin cykel blev påkørt af en flugtbilist på Egtvedvej nær Kolding.

Politiet fandt senere fredag flugtbilen i Kolding, men det er endnu uklart, hvem der sad bag rattet i bilen.

Fire unge - tre mænd og en kvinde - blev anholdt kort efter ulykken, og politiet anholdt i løbet af dagen yderligere tre, men ingen vil tilsyneladende sige, hvem der kørte bilen, oplyser leder af lokalpolitiet i Kolding, Verner Pedersen.

- Vi har klarhed over, hvordan ulykken er sket, og hvad der skete bagefter. Men vi mangler klarhed over, hvem der førte bilen i ulykkesøjeblikket, siger Verner Pedersen til Ritzau.

Den afdøde mand er 50-årige Frank Brian Hansen fra Kolding, og han kom cyklende ad Egtvedvej ind mod Kolding, da han blev ramt. Påkørslen skete fredag morgen ved syvtiden.

- Han krydser vejen, fordi der er en dobbeltrettet cykelsti på den anden side. Men i samme retning, som cyklen er kørt i, kommer en bil, der overhaler en anden bil og påkører cyklisten, lige inden han kommer på cykelstien, siger Verner Pedersen.

- Det er altid ualmindeligt groft, når man laver sådan noget og så forsvinder fra stedet. Der er ingen tvivl om, at bilen har kørt for hurtigt. Der er meget lange bremsespor, fortæller han.

De i alt syv, der var i politiets søgelys fredag, var med i bilen eller har på anden måde tilknytning til den. Der er tale om unge mennesker i 20'erne fra Syd- og Sønderjylland, oplyser Verner Pedersen.

Politiet overvejer at fremstille en eller to personer i grundlovsforhør lørdag formiddag.

Bilen er sendt til teknisk undersøgelse.

/ritzau/

 

Dagens Gossip