Delvis togtrafik gennem Kolding Station fra midnat

Banedanmark forventer at kunne åbne det første af tre spor gennem Kolding Station fra midnat efter uheldet i dag, hvor et godstog kørte ind i en pille under vejbroen ved Jens Holms Vej.

- Vi har nu fået broen sikret, og vi vil efter midnat kunne genoptage passager- og godstrafikken i begrænset omfang gennem det ene af hovedsporene, som er helt ubeskadiget, siger sektionschef Søren Thrane.

Bropillen er nu blevet fjernet, og der regnes nu på mulighederne for også at genåbne den ene vejbane på broen henover jernbanesporene.

- Vi afventer en klarmelding på, at det er fuldstændig sikkerhedsmæssigt forsvarligt at køre over broen, før der kan åbnes for vejtrafikken, siger Søren Thrane.

Stadig en del oprydning

Tilbage står at få fjernet de havarerede godsvogne, udskiftet den beskadigede bropille, repareret de nedrevne køreledninger på Kolding Station og oprenset efter et mindre olieudspil i forbindelse med uheldet. Banedanmark forventer at kunne komme med en prognose i morgen eftermiddag for, hvornår de øvrige spor vil kunne åbnes for togtrafik.

Togtrafikken på strækningen mellem Taulov, Kolding og Lunderskov er forsat erstattet af busser og togene vender i henholdsvis Taulov og Lunderskov.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip