Denne mand drak 10 dåser cola hver dag i en måned - gæt, hvor meget han tog på

George Prior var i en glimrende fysisk form, da han besluttede sig for at prøve kræfter med et temmelig usundt forsøg: Han ville se, hvad der skete, når han drak ti hele dåser coca cola hver dag i en måned.

Det skriver Daily Mail.

Og det må siges, at det lille eksperiment satte sine tydelige spor på den 50-årige mands sunde krop. På de 30 dage, det varede, tog George Prior hele 12,7 kilo på, fik en topmave og en god portion ekstra fedt på sidebenene.

Fra at have en sund vægt på 76 kilo, røg han op på 88 kilo på den lille måned.

Desuden, fortæller han, oplevede han voldsomme sukker-cravings efter eksperimentet. Han frygtede ligefrem, at han var blevet afhængig af den sukkerholdige brune læskedrik.

- Jeg opfordrer folk til at undersøge sukkerindholdet i deres mad. Folk skal være klar over den uhyggelige effekt, sukker har på deres helbred, siger George Prior.

I løbet af de 30 dage steg hans blodtryk også, fortæller han. Fra at ligge stabilt på 129/77, blev det ved eksperimentets slutning målt til 145/96.

- Jeg gjorde det for at få folk til at tænke over og tale om, hvor meget sukker, de spiser, og hvor usundt det er, fortæller han, men understreger kraftigt, at han ville foretrække aldrig at gentage sit usunde eksperiment.

Så snart han stoppede sin cola-diæt, tabte George Prior 2,2 kilo på bare fire dage.

Se et indslag om George Priors cola-eksperiment her:

Dagens Gossip