Dit stjernetegn afslører hvilken type person, som er tiltrukket af dig

Det er meget forskelligt, hvilke mennesker, som folk føler sig tiltrukket af. Nogen mener, at de har en type, som de falder for igen og igen. Måske er der noget om det - ifølge Thought Catalog har stjernerne en finger med i spillet i forhold til, hvad du bliver tiltrukket af.

Vædderen (21. marts - 19. april)
Mennesker, som bliver tiltrukket af vædderen, længes efter eventyr. De betragter vædderen som modig og forventer, at han eller hun kan trække dem ud af deres skal. De, som tiltrækkes af vædderen ved, at livet vil være sjovt og foranderligt.

Kvaliteter: Sjov og tilbagelænet.

Tyren (20. april - 21. maj)
Mennesker, som bliver tiltrukket af tyren, higer efter loyalitet. Når en tyr beslutter sig for at elske nogen, ændrer han eller hun nemlig ikke mening igen. Tyren er tilbagelænet og intelligent. De, der tiltrækkes af tyren, er også tilbagelænede mennesker.

Kvaliteter: Følelsesmæssig modenhed, økonomisk sikkerhed, tålmodighed.

Tvillingen (22. maj - 21. juni)
Mennesker, som bliver tiltrukket af tvillingen, længes efter spænding. Tvillingen er altid spændt over noget. De vil gerne være sammen med en tvilling, fordi de ønsker sig et liv med passion, drømme og forskellige projekter.

Kvaliteter: Glad, åbensindet og afslappet.

Krebsen (22. juni - 22. juli)
De, der bliver tiltrukket af krebsen, ønsker kærlighed. Krebsen er et solidt fundament, som de kan bygge deres fremtid på. Det er mennesker, der ønsker sig et livslangt forhold.

Kvaliteter: Sensuel, dyb og en gammel sjæl.

Løven (23. juli - 22. august)
Mennesker, som tiltrækkes af løven, vil gerne have en stjerne. De vil være i selskab med en, der er kreativ, klog og cool. Det er lidt som at date den mest populære på din folkeskole eller dit gymnasium.

Kvaliteter: Givende, god kommunikatør, generøs.

Jomfruen (23. august - 22. september)
De, der føler sig tiltrukket af jomfruen, vil gerne have sikkerhed. Jomfruen er attraktiv på grund af hans eller hendes evne til at finde ud af ting, der kan virke komplicerede for andre.

Kvaliteter: Sjov, karismatisk.

Vægten (23. september - 22. oktober)
Folk, der føler sig tiltrukket af vægten, ønsker sig en ligeværdig partner. Vægten er dygtig til næsten alt, hvad han eller hun kaster sig ud i. Især ting, der kræver en følelsesmæssig intelligens.

Kvaliteter: Ambitiøs, indadvendt, varm.

Skorpionen (23. oktober - 22. november)
Hvis du er tiltrukket af skorpionen, er det nok fordi, du ønsker et forhold med passion. Skorpionen er meget intens og fokuseret, når han eller hun har sig et mål for øje. Livet vil aldrig være kedeligt med en skorpion.

Kvaliteter: Ægte, intelligent, sensuel.

Skytten (23. november - 21. december)
Mennesker, der tiltrækkes af skytten, vil have en partner, der kan få dem til at grine. De ved, at skytten er både sjov og en utrolig ven eller partner. De er mennesker, som leder efter en bedste ven, såvel som en romantisk partner.

Kvaliteter: Tilbagelænet, konservativ, humoristisk.

Stenbukken (22. december - 20. januar)
De, der er tiltrukket af stenbukken, er pragmatiske og ønsker en raffineret partner. De ved, at stenbukken er en partner med god smag, der er pålidelig og gode til at holde på en hemmelighed.

Kvaliteter: Ambitiøs, intelligent.

Vandmanden (21. januar - 18. februar)
Mennesker, der tiltrækkes af vandmanden, ønsker et liv fyldt med mening. De ved, at vandmanden er drevet af et behov for at hjælpe folk omkring sig.

Kvaliteter: Generøs, sensitiv og følsom.

Fisken (19. februar - 20. marts)
De, der bliver tiltrukket af fisken, higer efter kreativitet. De ved, at fisken er dybe sjæle, der lever kreative liv med god mad, kunst og musik.

Kvaliteter: Intelligent, indadvendt, sensuel.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip