Dreng skrabede knæ og albue, da han faldt af cyklen - 2 dage senere var han nær død

Som enhver anden rask dreng på 10 år var Jaden Rivera vandt til, at legen med vennerne kunne resulterer i buler og skrammer.

Derfor rejste han sig også op med det samme, efter han i marts væltede på cykel. Den 10-årige var ude at cykle med sin bror, og han fik kun lidt asfalteksem på den ene albue og det ene knæ. Det skriver CBS News.  

Forældrene blev beroliget af drengen, som forsikrede dem om, at han havde det fint. Også selvom han ikke havde haft nogen hjelm på under faldet.

Jaden Riveras far og mor holdt alligevel øje med drengen i nogen tid, men da han så ud til at have det fint, gjorde de ikke yderligere. Dagen efter havde han det også fint. Han klagede lidt over svigen fra knæ og albue, hvor han havde asfalteksem. Moderen - Tiffany Rivera - gav ham en smertestillende ved sengetid.

Så skete den drastiske ændring.

Læs også: Kan du spotte 11 alvorlige farer for barnet på billedet? 

- Han vågnede og var fuldstændig lammet. Han nægtede at bevæge sig. Det er unormalt for min søn. Han plejer at løbe rundt i huset, det øjeblik han vågner, siger moderen.

Tiffany Rivera fik sin søn ind i bilen og begyndte at køre mod hospitalet. I bilen begyndte han at kaste op. Efter en skanning af den 10-årige Jadens hoved, trak en læge Tiffany Rivera til side.

Lægen fortalte, at sønnen havde et brud på kraniet i højre side af tindingen. Bruddet havde forårsaget en blødning i hjernen. Han havde 50/50 procents chance for at overleve.

Med et tidsrum på en time mellem en chance for overlevelse og den visse død hastede lægerne Jaden Rivera ind på operationsstuen.

Tre timer senere var den 10-årige ude fra operationsstuen igen og havde klaret den.

 

- Normalt i sager som hans ville børn allerede være døde. Han faldt i søvn. To gange, siger Tiffany Rivera.

Læs også: Advarsel: Derfor skal du straks holde op med at bide huden af rundt om dine negle 

Både hun og sønnen arbejder nu for at øge opmærksomheden på sikkerhed, når an cykler. De opfordrer alle til at have hjelm på til enhver tid på cyklen.

I sidste uge fik den 10-årige fjernet klipsene. 32 styk, som har holdt huden sammen ved hovedet i en månedstid. Der er stadig en lang vej foran ham, hvor han ikke må dyrke sport, fordi han vil dø, hvis hans hoved rammer noget.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip