Efter hårdt år med hofteskade: Sådan går det Jesper i dag

2015 var et hårdt år for 18-årige Jesper Sørensen, som har været sengeliggende og bundet til en kørestol på grund af en hofteskade, som han fik under en fodboldkamp.

Det skriver BT.

Men nu er den unge mand endelig i bedring og i fuld gang med sin genoptræning:

Læs mere: Hele Danmarks Jesper fylder 18 år

- Det her år med skaden og genoptræningen har været mit hårdeste år nogensinde. Det kan jeg ærligt sige. Genoptræningen tog rigtig meget af min energi, og jeg lavede ikke så meget andet end at være derhjemme hos min familie. Det er bare fedt endelig at komme ud igen, siger Jesper Sørensen til BT.

Nu er Jesper igen i gang med sin uddannelse. Han går på produktionsskole i Hjørring, hvor han arbejder i skolens køkken et par timer hver dag. Det er han rigtig glad for, fordi han kommer ud og møder andre unge mennesker.

Læs mere: Jesper bliver kåret som æresborger i Fårup Sommerland

Jesper Sørensen er kendt fra TV 2-dokumentaren ‘Drengen i den gamle krop’, som skildrer livet med sygdommen progeria, der ældrer kroppen hurtigere end normalt.

Siden har Jesper Sørensen jævnligt været i de danske medier - blandt andet, da han i foråret blev kåret som æresborger i Fårup Sommerland - på grund af sin ukuelige tilgang til livet trods sin alvorlige sygdom.
 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip