Emmelie: Jeg har aldrig været så glad før

- Jeg er meget, meget glad. Der var en fantastisk stemning i salen, fortæller årets danske bud på en vinder af Eurovisionen, Emmelie de Forest.

Mens jublen stadig bølger om "Only Teardrops"-sangerinden, trækker Emmelie vejret dybt og lettet.

- Jeg nåede faktisk at blive nervøs. Så jeg er utrolig lettet og meget glad, fortæller hun.

Med billetten videre fra tirsdagens semifinale beholder Emmelie de Forest også sin titel som storfavorit i årets Eurovision. Og nu tør den 20-årige sangerinde godt tro på sejren.

- Jeg tror på en sejr i finalen, men alt kan ske. Jeg synes, jeg har en fantastisk sang, siger Emmelie i minutterne før hun møder resten af Europas presse i Malmö Arena.

Emmelie de Forest fik efter sin optræden med "Only Teardrops" aftenens største bifald af semifinale-publikummet tirsdag aften i Malmø.

Ikke kun den siddende start men også de karakteristiske bare fødder, er hurtigt blevet den 20-årige sangerindes varemærker.

Ifølge hende selv, hjælper de bare tæer hende med at slappe af.

- Jeg tror, at hvis jeg skulle stå på et par høje hæle, ville der nok være lidt gelé-ben, fortæller den ligefremme sangerinde.

"Only Teardrops" trak store bifald fra de 11.000 tilskuere. Et sus gik igennem salen, da fløjten slog tonen an til de første strofer i nummeret og rundt om i Malmö Arena blev der jublet og klappet i takt.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip