Familie våger over datter i koma: Så bemærker de noget uventet ved hendes tænder

Da en en traktor bragede ind i en minibus fuld af studerende og ansatte fra et universitet i staten Indiana i USA, blev fem unge mennesker dræbt, og mange flere blev kvæstet. 

De hårdt sårede personer blev øjeblikkeligt fragtet til et nærliggende hospital for behandling, skriver Epoch Times.

Familien til den studerende Whitney Cerak fik senere på aftenen at vide, at deres datter var blandt de omkomne. Forældrene til Laura Van Ryn fik omkring samme tid besked om, at deres datter havde overlevet den voldsomme ulykke og lå i koma.

De fik at vide, at hun ville være uigenkendelig på grund af svære skader.

Laura Van Ryn (til venstre) og Whitney Cerak (til højre). Foto: Facebook.

Laura Van Ryns familie hastede til hospitalet, hvor de tilbragte de næste fem uger ved deres datters side.

Så opstod forvirringen. Hendes tænder så ikke ud, som forældrene huskede dem. Og den bevidstløse kvinde i sengen havde en navlepiercing - det havde Laura Van Ryn ikke.

Da den unge kvinde endelig vågnede fra sin koma og svarede på, hvad hun hed, blev deres nagende mistanke bekræftet, og familiens verden brød sammen. Det var Whitney Cerak, der lå i hospitalssengen.

Der var sket en fejl under obduktionen af Laura Van Ryn, som førte til, at de to unge studerendes identiteter var blevet forbyttet.

Adskillige år efter den tragiske ulykke er familierne nu i stand til at reflektere over den utrolige hændelse, og forældrene til Laura Van Ryn fortæller, at de har sluppet vreden.

Se dem tale ud i et interview herunder.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip