Frustreret kvinde optager postbud på video: Hun havde ikke forudset, hvad det ville føre med sig

Hvad stiller man op med et irriterende postbud, der dagligt mishandler ens breve og pakker? 

Susan Howard Perry fra Northland Kansas City oplevede, at hendes postbud konsekvent leverede hendes breve og pakker på meget uhensigtsmæssige måder eller helt undlod at forsøge at aflevere dem. På trods af flere klager til postfirmaet skete der ikke noget. Det skriver den amerikansk tv-station Fox43

Læs også: Han skriver gåder i stedet for adresser på kuverten - og brevene når stadig frem

Og hun var rigtig træt af situationen. Så en dag, da hun vidste, at postbuddet skulle komme med en dyr bog til hende, besluttede hun sig for at optage episoden.

- Jeg tænkte, jeg vil se, hvad han gør med bogen. Og det var sådan videoen blev til, forklarer Susan Howard Perry, som i flere år har måttet finde sig i postbuddets grovheder.   

Fra sit vindue optog Susan postbuddet, som smider hendes dyre bog på jorden uden at stige ud af bilen. Se videoen nederst på siden.

Læs også: Tillykke Løkke: Danskerne sender frækt undertøj til den tøjtrængende Lars

- Jeg tænkte, hvis jeg skal fortælle nogen om dette, vil de kigge på mig og spørge: "Er det virkelig rigtigt? Hold nu op, du overdriver". Og nej, jeg overdriver ikke, det er sådan jeg får al min post, siger Susan Howard Perry, som har brugt meget tid på at lokalisere sin post i haven eller lappe iturevne breve. 

Videoen med postbuddet lagde hun på Facebook i håbet om at få lidt støtte fra familie og venner. Men hun var ikke klar over, hvad videoen ville medføre. Hun fik nemlig besøg af den nye manager fra postkontoret.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Han dukkede op foran min hoveddør, han havde set min video på Facebook. Og han sagde undskyld, forklarer Susan Howard Perry, som håber, at hun fra nu af vil få leveret sin post under mere normale forhold.

Postkontoret har også udsendt en meddelelse, hvor de fortæller, at de er ved at undersøge sagen og vil gribe ind, så lignende sager ikke finder sted. Det vides ikke, om det pågældende postbud har fået en fyreseddel.

Se videoen her: 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip