Hårdslående spanier imponerer

Rafael Nadal var ude med en knæskade i syv måneder. Sidste år missede han US Open - også med en knæskade.

Natten til fredag styrede spanieren let mod tredje runde i dette års US Open. Brasilianeren Rogerio Dutra Silva fik i alt tre point i tre sæt. 6-2, 6-1 og 6-0 endte kampen, som var Rafael Nadals sejr nummer 55 i 58 kampe i 2013.

Hans imponerende stime har givet ni turneringssejre, blandt andet på vejen mod US Open, hvor han vandt i Indian Wells, Montreal og Cincinnati.

17 sejre er det blevet til på det hårde underlag, som spillerne også spiller på i US Open i New York.

- Når man kommer tilbage fra en svær tid efter en skade, er man nødt til at arbejde ekstra hårdt. Man er nødt til at arbejde med den rette attitude hver dag, siger Nadal ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Man er nødt til at lide, og man skal kunne lide det.

Rafael Nadal skal i tredje runde møde kroaten Ivan Dodig, mens hans konkurrent gennem en årrække, schweizeren Roger Federer, skal møde franskmanden Adrian Mannarino.

Federer strøg næsten lige så sikkert i tredje runde som Nadal. 90 minutter brugte han på at besejre Carlos Berlocq med 6-3, 6-2 og 6-1.

Med sejren har Roger Federer i alt vundet 66 kampe i US Open. Kun syv spillere i verdenshistorien var vundet flere kampe.

Men selv om schweizeren har 17 grand slam-titler i bagagen, er han altså faldet en del på verdensranglisten på det seneste. Han er også kun seedet som nummer syv i US Open.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip