Han går på opdagelse i et gammelt krydstogtskib - taber kæben over det, der skjuler sig indvendig

Oliver Moazzezi gjorde et enestående fund, da han gik på opdagelse i et forladt skib, der havde stået nærmest uberørt i tre årtier i det nordlige Wales.

Skibet The Duke of Lancaster var oprindeligt en passagerfærge, som sejlede mellem Irland, Skotland og gennem Europa mellem 1956 og 1979.

Det skriver Mirror.

Læs mere: Mystisk aktivitet i dansk farvand tyder på fremmede ubåde

Men færgen sejlede sin sidste tur i 1978, før den blev solgt til et britisk selskab, hvis plan var at gøre den til en attraktion i havnen med forskellige aktiviteter om bord.

Der var høje forventninger til tiltaget, der skulle have navnet ‘The Fun Ship’. Men det endte med at blive et kortsigtet projekt, der aldrig fik udfoldet sit potentiale.

Juridiske konflikter betød nemlig, at skibets ejere meldte sig ud af projektet. Det hele blev lukket ned midt i 80’erne og siden har det store skib været i forfald.

Skibets ejer John Rowley har efter sigende brugt de sidste 30 år på at prøve at få gang i en restaurering af det gamle skib, men han hævder, at juridiske kampe har forpurret hans planer.

Læs mere: Voldsomt billede: Mumificeret mand drev rundt i båd

I 2012 gav John Rowley gadekunstnere lov til at dekorere skibet, som er blevet fotograferet flere gange gennem årene, mens kun få mennesker har været inde i det.

For nylig fik en gruppe mennesker, heriblandt Oliver Moazzezi, der er spillemaskine-entusiaster, lov at komme ombord på det gamle skib. Der ventede dem et utroligt syn. Da ‘The Fun Ship’ blev lukket ned, stod der nemlig 50 spillemaskiner på skibet.

Gruppen havde set billeder af nogle af maskinerne på internettet og havde længe forsøgt at lokalisere dem, da de virkelig gerne ville se maskinerne i virkeligheden.

Endelig lykkedes det for dem at komme i kontakt med John Rowley, de fik lov at komme ombord og var helt overvældede over det syn, der ventede dem.

Gruppen fik lov til at købe de klassiske spillemaskiner, som blev løftet over skibets dæk med en stor kran. Nu er spillemaskinerne ved at blive repareret og restaureret og på vej til samlere over hele Europa.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip