Her er 7 af de mest almindelige årsager til, at folk bliver skilt

Op mod halvdelen af alle ægteskaber ender i skilsmisse, men selvom mange går fra hinanden, så svarer de alligevel i en undersøgelse, at de generelt var tilfredse med deres tidligere forhold.

Sex-terapeuten Peter Saddington siger til det britiske medie Independent, at han oplever, at det er de samme problemer, som igen og igen ødelægger forhold.

Her er nogle af de ting, han har set, der kan forårsage skilsmisse:

1. Pengeproblemer.
Ægtefæller, der har forskellige måder at håndtere penge på, kan få store problemer i forholdet.

2. Affærer.
Hvis ens partner har en affære, så ødelægger det tilliden, som er fundamentet for et godt ægteskab, siger sex-terapeuten Peter Saddington.

3. X-faktoren.
Hvis der er for tæt kontakt mellem en eks og den ene del af et ægteskab, så kan det have ødelæggende konsekvenser.

4. Forskellig sexlyst.
Når den ene partner ønsker sex meget oftere end den anden, så er det klart, at det skaber gnidninger, og det kan godt ende med at koste et ægteskab, hvis man ikke får det løst.

5. Børn fra tidligere forhold.
Det er svært for de fleste at behandle bonusbørn som ens egne. Når der er bør fra et tidligere forhold i jeres forhold, så gør det det sværere at få det hele til at glide nemt.

6. Svigerforældre, som blander sig.
Hvad end dine svigerforældre reelt balnder sig for meget, eller det bare er noget, du oplever, så kan det godt komme imellem gifte folk. Så myten om den onde svigermor passer måske mere, end mange regner med.

7. Forskellige måder at håndtere problemer på.
Er din partner vokset op i et hjem, hvor man aldrig skændtes, og du selv kommer fra en baggrund, hvor folk altid får luft for deres aggressioner, så kan det blive et stort problem, at I ikke håndtere konflikter ens. Faktisk forårsager det mange skilsmisser.

Se flere årsager til skilsmisser på Independent.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip