Hun satte skjult kamera op på sin mors plejehjem: Intet kunne forberede hende på, hvad optagelserne afslørede

Datteren til en syg og gammel kvinde hævder, at hendes mor Mahbubeh Ghadimabadian, er blevet udsat for den mest modbydelige og grænseoverskridende behandling på det plejehjem, hvor hun boede.

Det skriver det engelske medie Metro, der bringer flere voldsomme billeder af moderen.

Den ældre kvinde døde i marts i en alder af 91 år af sine smertefulde liggesår og boede indtil sin død på Landsdowne Care Home i Cricklewood i Storbritannien.

Og det er her fra, at 52-årige Anahita Behrooz gennem flere ubehagelige billeder og videoer, har kunne dokumentere, at hendes mor blev udsat for slemt misrøgt.

Hun har blandt andet lagt en lang række ubehagelige billeder på Facebook, hvor man kan se den ældre kvindes frygtelige sår.

- Da jeg for første gang så læsionerne, da sygeplejersken skulle skifte forbinding på hendes fod, besvimede jeg næsten. Intet kunne forberede mig på det jeg skulle se, siger Anahita Behrooz til Metro.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Hun mener, at hendes mors elendige tilstand blev holds skjult for hende og familien, hvilket fik hende til at installere videoovervågning af moderens mangelende pleje.

Læs også:Han havde en mistanke og satte et skjult kamera på moderens plejehjem: Fik et chok, da han afspillede videoen

Den 52-årige datter fortæller, hun blev bekymret over sin mors behandling, da hun begyndte at lægge mærke til, at hendes mor ikke blev vendt, som det var krævet og dermed fik slemme liggesår

- Jeg sad med min mor nogle gange i seks timer, hvor hun ikke blev flyttet én enste gang. Der var også en stærk lugt i rummet, siger hun.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Men da hun fortalte lederen af plejehjemmet, om sine observationer, hævdede lederen, at moderen fik den rette pleje og blev vendt regelmæssigt.

Se en af overvågningsvideoerne herunder.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip