Justin Bieber i nye problemer Down Under

Australsk lufthavnspoliti truede Justin Bieber med anholdelse, da hans ledsagere fornylig blev tilbageholdt på mistanke om overtrædelse af narkotikalovgivningen.

Det skete ifølge nyhedsbureauet AFP, da den canadiske popstjerne landede i Brisbanes internationale lufthavn ved starten på sin australske turné i sidste uge.

To narkohunde gav alarm ved gruppens bagage og en af Biebers medarbejdere blev angiveligt taget i besiddelse af cannabis. Den 23-årige mand skal senere give møde i retten.

Avisen Sydney Daily Telegraph har talt med AFP for at få historien uddybet og nyhedsbureauet bekræfter, at »en 19-årig mandlige passager« fik en mundtlig advarsel efter en samtale med en kvindelig toldbetjent. Den unge mand var Bieber.

Dagbladet vil vide, at Bieber bragte sig i myndighedernes søgelys, da han nægtede at tage sin kasket og solbriller af under bagagekontrollen. Sangeren fremsatte også en krænkende bemærkning, hvilket fik politiet til at skride ind. Bieber fik besked på at stikke piben ind og opføre sig ordentligt eller blive sendt til afkøling i en celle.
Hele flokken var tilbageholdt i to timer.

De australske lufthavnsmyndigheder er berømte og berygtede for deres nidkære jagt på stoffer og ulovlige fødevarer.

Lufthavnsepisoden er den seneste uheldige nyhed fra Biebers australske turné. Sangeren er også under anklage for at lade sine fans vente i timevis, ligesom han er faldet i unåde hos en borgmester. Gold Coast Citys førstemand er rasende over Biebers graffitimalerier på et af byens luksushoteller.

Bieber slutter turnéen i Perth på søndag.

Dagens Gossip