Kvinde fik sine skamlæber revet af – nu har hun fået sexlysten igen og vil have børn

Det voldelige kæresteforhold kulminerede, da eks-fyren skubbende kvinden ud af førerhuset på en lastbil med over 100 km/t.

Det er snart seks år siden, at Megan Torio fandt sig selv i et levende mareridt på en af vejene i den amerikanske delstat Florida.

Et voldeligt kæresteforhold kulminerede på en sommerdag i juni 2010, da den nu 28-årige kvinde blev smidt ud af en lastbil med over 100 km/t.

Den nu tidligere kæreste skubbende kvinden ud af førerhuset og ned på kørebanen, hvor hun brækkede ryggen, kravebenet, skulderen og seks ribben.

Megan Torio fik revet sine skamlæber af i mødet med asfalten, men slap på forunderlig vis med livet i behold.

Siden da har Megan Torio haft travlt med at kæmpe sig tilbage til livet.

Hun har blandt andet gennemgået en 18 timer lang operation for at få justeret ryggen, og de dygtigste læger har forsøgt at rekonstruere skamlæberne på den viljestærke kvinde. 

- De tog noget hud fra mig ryg og brugte det til at skabe de nye skamlæber, og du ville aldrig gætte, at jeg har haft kirurgi der, siger Megan Torio.

Hun er i dag gift med en ny mand ved navn Ron Torio, som hun mødte i foråret 2011.

- Jeg var nervøs for at have sex igen. Jeg var færdig med mænd, erindrer Megan Torio og fortsætter:

- Jeg troede, at ingen ville være interesseret i mig, siger hun.

Megan Torio forklarer, at hun i dag har fået sexlysten tilbage, og samtidig håber hun, at der venter en familieforøgelse ikke alt for langt ude i fremtiden.

- Ron og jeg vil gerne have børn, og jeg tror, at vi vil prøve at få vores egen familie senere på året, siger Megan Torio.

Til den britiske avis Metro forklarer den 28-årige kvinde, at hun var nervøs for at fremstå sårbar, da hun skulle på den allerførste date med Ron.

Læs også: Skønhedskirurgi og fitness gør Ana mere lykkelig: Se hendes vilde forvandling

- Jeg var flov over at sidde i en kørestol, siger Megan Torio og forklarer, at hun var fast besluttet på at bruge sin stok, da de skulle på den anden date. 

- Selvom jeg svedte og var i store smerter, så ville jeg vise ham, at jeg var en afhængig kvinde, der ikke havde brug for en mand til at passe på mig, siger Megan Torio, der afslutningsvis roser ægtemanden.

-  Han har været støttende. Han er en god fyr, siger hun.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip