Kvinde køber en gammel symaskine - den viser sig at gemme på en smuk hemmelighed

Da Kathi Arnold fra South Carolina i USA købte en antik symaskine, som sad fast til et bord, blev hun begejstret over at opdage, at skufferne i bordet indeholdt skjulte skatte.

Hun fandt blandt andet en gammeldags saks, som havde tilhørt den tidligere ejer. Det skriver WisTV.

Da skuffen ikke ville lukke helt, fandt Kathi Arnold ud af, at der sad et brev fast på bagsiden af skuffen, som ikke havde set dagslys i årevis.

Brevet blev skrevet i 1963 af soldaten Walter Smith til sin kone Roberta. Det var sendt fra Korea.

- Hej min skat. Jeg fik det sødeste brev i dag fra den sødeste lille engel på jorden. Du skriver vidunderlige breve, skat, og de fortæller mig præcis, hvad jeg vil høre - at du elsker mig, lød de kærlige ord.

- Jeg er meget heldig, at du elsker mig, min skat. Jeg ved ikke, hvad jeg har gjort for at fortjene dettte, så skøn kærlighed, men jeg stiller ingen spørgsmålstegn. Din kærlige mand - forevigt, Walter.

Efter at have læst brevet, besluttede Kathi Arnold sig for, at hun ville finde brevets ejer. Hun følte, at det var et vigtigt stykke familiehistorie, og derfor ville hun levere det tilbage.

- Jeg vidste ikke, om Walter eller Roberta stadig var i live, men jeg tænkte på, at der kunne være familiemedlemmer, som ville finde værdi i brevet, fortæller Arnold til WYFF News.

Det lykkedes at finde frem til Roberta Smiths nevø, som kunne fortælle, at parret aldrig havde fået børn.

Familien var glad for at modtage brevet, og de husker stadig, hvor forelskede Walter og Roberta Smith var.

De var lykkeligt gift, indtil Walter Smith døde i 1971. Roberta Smith døde sidste år.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip