Kvinde ser, hvordan ældre mand kæmper for at købe ind – men læg mærke til, hvem der står ved siden af

En amerikansk kvinde ved navn Jennifer Christopher Coker gjorde store øjne midt under en indkøbstur hos den lokale købmand - og få minutter senere var øjnene fyldt af tårer. 

Da hun kom hjem satte hun sig til tasterne ved computeren for at dele den noget usædvanlige tur i supermarkedet.

Læs også: Hendes autistiske søn begyndte at skrige - så modtog hun en seddel

I et opslag på Facebook forklarer kvinden, at hun gik rundt i butikken og fyldte kurven med de nødvendige indkøb, men efter noget tid lagde hun mærke til en ung mand. Det skriver Uppskattat

- Det var en ung mand ved navn Roger, der hjalp en ældre mand i en el-scooter. Han havde mandens indkøbsliste og hjalp ham med at finde hans varer. Jeg stod der med en anden ung kvinde, der var vidne til det hele, og jeg kunne ikke skjule en stor taknemmelighed for den unge mand, Roger, der fyldte mine øjne med tårer, forklarer Jennifer Christopher Coker.

Forinden havde den ældre mand henvendt sig til den unge mand, der havde travlt med at fylde varer på butikshylderne i byen Tifton i midten af den amerikanske delstat Georgia.

- Han spurgte: 'Er du optaget?'. Roger smilede og spurgte: 'Nej, hvordan kan jeg hjælpe dig?'. Den ælder mand spurgte om hjælp, da han vidste, at det ville tage ham hele natten, hvis han selv skulle finde alle varerne og få dem ned i kurven, skriver Jennifer Christopher Coker.

Hun fortsætter:

- Uden at blinke, fortalte Roger, at han med glæde ville hjælpe. Der var ingen irritation i stemmen for at være blevet afbrudt. Han udviste ingen tegn på, at manden var en byrde. Han fik manden til at føle sig vigtig. Han lyttede og talte med manden, og var omhyggelig med at være opmærksom og udvise respekt og høflighed. Roger hilste på mig med et smil og spurgte, hvordan jeg havde det, da han passerede mig på gangen, og han fortsatte med at hjælpe manden, forklarer Jennifer Christopher Coker.

- Det er så sjældent at se, at en ung person har sådan en respekt for en ældre borger. Jeg var i tårer. Jeg vidste, at den ældre mand sandsynligvis var glad for hjælpen og at nogen gad lytte til ham. Du får ikke sådan en service i alle butikker. Den unge mands venlighed betød så meget for mig, og jeg er sikker på, at det har betydet endnu mere for den mand, der fik hjælp, lyder det afslutningsvis fra Jennifer Christopher Coker.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip