To mænd efterlyst: Skar de øre af odenseaner?

Fyns Politi efterlyser nu to mænd, der mistænkes for at have medvirket i en grov voldssag den 14. marts, hvor en 31-årig mand på Seden Strand i Odense fik skåret et øre af.

Politiet mener, at fire mænd deltog i det brutale overfald på den 31-årige, der med en pistol blev truet ind i en bil og kørt til Seden Strand, hvor han blandt andet blev skåret med en hobbykniv og en knust flaske, mens han var bundet på hænder og fødder.

To mænd på 21 og 22 år har bagefter meldt sig til politiet. De er begge sigtet for grov vold og varetægtsfængslet indtil den 19. april.

De to øvrige mistænkte ved, at politiet leder efter dem, men det er endnu ikke lykkedes at finde dem, oplyser vicepolitikommissær Jack Liedecke, Fyns Politi. Derfor skrider ordensmagten nu til at offentliggøre deres navne og signalement.

Det er Wajih Mohammed Assaf, der er 31 år. Han beskrives som 178 centimeter høj, almindelig af bygning og sorthåret. Den anden er Alaa Mohammed Assaf på 28 år, der beskrives som 173 centimeter høj og almindelig af bygning. Også han er sorthåret.

Billeder af de to eftersøgte kan ses på politiets hjemmeside, og politiet opfordrer folk, der har kendskab til, hvor de opholder sig, til at ringe på telefon 114.

Ifølge politiet er overfaldet tilsyneladende ikke banderelateret. Baggrunden var formentlig en strid, der handlede om en ung kvinde på 19 år.

Den grove vold betød, at den 31-årige mand fik brud på en nakkehvirvel, brud på flere ribben, flere snitlæsioner og et afskåret øre.

Af de allerede fængslede i sagen har den 22-årige delvis erkendt at have medvirket til den grove vold. Det vides ikke, hvordan den 21-årige forholder sig. Ingen af de to har imidlertid kæret deres varetægtsfængsling.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip