Messi misser straffespark

De forsvarende spanske mestre FC Barcelona kunne sent onsdag aften føje endnu en titel til klubbens store samling, da catalonierne vandt den spanske Super Cup.

Hjemme på Camp Nou spillede Barcelona 0-0 mod Atlético Madrid i et fysisk hårdt opgør, der både bød på røde kort og straffespark.

Mesterholdet vandt dermed trofæet på reglen om flest scorede udebanemål, da de to klubber spillede 1-1 i Madrid i sidste uge.

Atlético Madrid havde flere gode chancer for at score i en kamp, der var fyldt med fejl og hårde tacklinger fra især Atléticos mandskab. Men Barcelonas målmand Victor Valdés leverede flere strålende redninger.

I 81. minut fik Atléticos Filipe Luis direkte rødt kort, og i de sidste minutter af kampen havde Barcelonas stjerne Lionel Messi chancen fra 11-meter-pletten. Men den normalt så træfsikre argentiner ramte i stedet overliggeren.

I kampens overtid kogte det over for Atlético Madrids spillere, og Arda Turan så rødt for at brokke sig over en beslutning fra dommeren.

Den spanske Super Cup spilles mellem pokalvinderen og mesterholdet fra sidste sæson.

FC Barcelona har nu vundet titlen fire gange i løbet af de seneste fem år. Real Madrid besejrede Barcelona i kampen om Super Cuppen i 2012.

/ritzau/Reuters

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip