Mirakel: Dykker finder mistet ring på havbund

Det er sværere end at finde en nål i en høstak, men en dykker er blevet et norsk ægtepars helt efter et mirakuløst fund i sidste uge.

Parret Grant Furlong og Emily Webster så noget, der glimtede ved et skibsvrag, da de dykkede ud for Townsville i det nordøstlige Australien, i 26 meters dybde.

Det viste sig at være en vielsesring med inskriptionen "Din Silje 30.05.09".

Følg Dagens.dk på Facebook - Danmarks nye og landsdækkende nyhedssite

Og nu jubler et norsk par ifølge vg.no over det mirakuløse fund. Det er nemlig norske Alfa Gåskjønlis ring.

Efter en storstilet jagt på Facebook er det nu lykkedes australierne at finde frem til det norske ægtepar Silje H. Walding og Alfa Gåskjønli.

- Vi vidste, at det var et skandinavisk navn og at dette par havde været her inden for de sidste fire år. Vi troede dog ikke, at det ville være muligt at finde dem, men vi prøvede alligevel, siger Emily Webster til vg.no.

Hun lagde ringen, der blev fundet ved et 102 år gammelt skibsvrag, på Facebook, hvor billedet er set 950.000 gange. Og bingo!

- En veninde i Norge tog kontakt til mig på Facebook-chatten. Hun havde set billedet og vedhæftet det. Heldigvis kender hun kun to personer, der hedder Silje, og hun husker, at brylluppet var i maj, siger den lykkelige Silje H. Walding til vg.no.

- Han glemmer ofte, hvor han har lagt ringen, siger hun om sin ægtemand Alfa.

Det viste sig, at det norske par, der er på en lang rejse til Australien, kun bor 20 minutter fra Grant Furlong og Emily Webster, og nu er parret genforenet med ringen.

- Min mand har fået besked på at få indgraveret telefonnummer i ringen nu, siger Silje H. Walding.

Historien er gået hele verden rundt som en stor sensation. Og mon ikke den norske Alfa aldrig nogensinde igen mister den dyrebare ring.

Til sidst kan det nævnes, at kronprins Frederik har lavet samme nummer - at miste sin vielsesring under en dykkertur. Men hans ring lavet af guld fra Grønland, er så vidt vides endnu ikke fundet.

Kilde: vg.no

 

Dagens Gossip