Mirakelbaby vågner i lighuset få timer inden han skal kremeres

En nyfødt baby har grebet livet mod alle odds, efter han blev født to måneder for tidligt, og lægerne erklærede ham død, da han havde levet i 25 dage. 

Han kom til verden i starten af januar, men da han var født to måneder for tidligt, besluttede familien i samråd med lægerne at holde den lille dreng i en kuvøse, så han kunne vokse sig stærk nok til at komme hjem, skriver flere kinesiske medier.

Efter 23 dage mente lægerne, at han var i så god en fatning, at han kunne rejse med sine forældre hjem til det kinesiske nytår. 

Men efter to dage hjemme, begyndte den lille dreng at blive misfarvet, og hans far hastede ham derfor til hospitalet. 

Her stoppede den lille drengs hjerte med at slå, og lægerne erklærede ham død. 

Herefter fulgte den normale procedure ved dødsfald på hospitalet. Drengen blev viklet ind i nogle tæpper og bragt til hospitalets lighus, hvor han blev placeret i en fryser, hvor temperaturen lå på minus 12 grader. 

Den lille drengs dødsattest, der blev underskrevet af lægerne (Foto: CEN)

Dagen efter skulle drengen kremeres, men da familien og medarbejdere på krematoriet så drengen næste morgen, fik de et chok. 

Han var i live og græd. 

På det tidpunkt havde han været i lighusets fryser i 15 timer, og han blev hastet tilbage til hospitalet, hvor han igen blev sat under observation i en kuvøse. 

Lægerne er endnu ikke kommet med en forklaring til, hvordan det kunne ske, men de understreger, at de gør alt hvad de kan for at holde ham i live. 

Dagens Gossip