Modige Christiane deler vilde før- og efterbilleder: Nu hyldes hun for at vise sit sande ansigt

Den kendte tv-vært og skuespiller Christiane Schaumburg-Müller hyldes på det sociale medie Instagram, hvor hun i går lagde to vidt forskellige før- og efterbilleder ud.

På det første billede kan man se, hvordan den 34-årige kendis ser ud helt naturligt, da hun har taget en selfie uden makeup i ansigtet.

- Let's go, skriver Christiane Schaumburg-Müller i tekstfeltet til fotoet, der viser flere pigmentpletter i det kønne kvindeansigt.

 

Lets Go .... @nicciwelsh im ready for makeup!!! 

Et billede slået op af Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) den

10. Jun 2016 kl. 12:29 PDT

I  kommentarfeltet er der masser af rosende ord om tv-kendissens mod til at dele fotoet med sine over 300.000 følgere på Instagram.

- Jeg har selv pigmentpletter i ansigtet og er dødtræt af dem, men vil ikke dække dem til hverdag med alt muligt, der bare giver mig bumser og uren hud, lyder én af de mange kommentarer.

Et par timere senere lagde den tidligere medvært på 'Vild med dans' endnu et foto ud på nettet.

Læs også: Se de smukke billeder: Christiane viser maven frem i Frankrig

Her kan resultatet af se makeup-artisten Nicci Welshs anstrengelser ses, da Christiane Schaumburg-Müller  her har fået lagt en elegant makeup i sit smilende ansigt.

 

 

@nicciwelsh - så er vi klar #ninjawarriordk @kanal5dk

Et billede slået op af Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) den

10. Jun 2016 kl. 1:08 PDT

Tidligere på året kom det frem, at Christiane Schaumburg-Müller venter barn med rapperen Liam O'Connor. Parret gik tidligere fra hinanden, men er nu sammen igen.

- Jeg ved, at Liam bliver den mest fantastiske far nogensinde. Det kan jeg allerede mærke nu. Det er drømmebabyen og drømmescenariet for os begge to, og vi er sindssygt stolte og glade, sagde Christiane Schaumburg-Müller til Ritzau i sidste måned. 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip