Mor advarer forældre, efter søns udslæt viser sig at være livstruende

En mor advarer nu andre forældre, efter det - der lignede et uskyldigt udslæt - viste sig at være potentielt livstruende.

Det skriver The Mirror.

Kvinden, som er anonym, opdagede, at hendes søn havde en smule rødmen på maven og holdt øje med den.

- Han havde ikke feber og var stadig i god form, men jeg hold øje med ham. I løbet af en time, var det rigtig dårligt. Udslættet var begyndt at sprede sig, og jeg begyndte at tænke, at det var skoldkopper, og så blev det virkelig slemt, virkelig hurtigt, forklarer den 34-årige mor, der kommer fra Derry.

Udslætet spredte sig ud over ryg, arme, ben og mave. Moren tog drengen med på hospitalet.

- Jeg var så bange. Han er kun 26 måneder, og de er så sårbare i den alder. Ting kan gå galt meget hurtigt, siger hun.

Da de ankom til hospitalet virkede lægerne meget bekymrede. Efter to dages prøver opdagede lægerne, at den lille dreng havde en streptokok-infektion. Den er i sig selv relativt nem at behandle, men kan være meget farlig, hvis den bliver overset.

- Det er en bakteriel infektion, og heldigvis kan den behandles, men vi var ret langt i forløbet, og vi var nødt til at håbe på, at kæmpedoser af antibiotika bill virke, siger moderen.

Drengen er i øjeblikket på to typer af antibiotika, ligesom han får steroider. Han klarer det meget bedre.

Læs også: Mor lægger mærke til mørk ring på datterens hals, men havde aldrig forventet lægernes diagnose

- Han er i bedring nu, men jeg vil gerne advare andre forældre om at være på vagt, når det gælder udslæt. En streptokok-infektion kan være mild eller alvorlig. Den kan behandles, men kan også være dødelig. Denne gang var vi heldige, men jeg fik at vide, at det var, fordi jeg søgte hjælp hurtigt, slutter moderen.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip