Norske Marte trak voldtægtsanklage tilbage

Den norske kvinde, Marte Deborah Dalelv blev i går benådet af emiren af Dubai, efter hun ellers var blevet idømt 16 måneders fængsel for falsk vidneforklaring, for at have dyrket sex uden for ægteskabet og for at have drukket alkohol. Det skete efter, hun havde meldt sin tidligere kollega for at have voldtaget hende.

Nu viser det sig, at hun blev dømt, fordi hun trak anmeldelsen tilbage. Derfor konkluderede politiet, at hun automatisk indrømmede at have haft sex udenfor ægteskabet, skriver tv2.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Den 24-årige Marte Dalelv har ikke selv set retspapirerne, så hun siger til Aftonposten, at hun har svært ved at kommentere sagen.

- Men det er sandt, at jeg trak voldtægtsanmeldelsen tilbage. Jeg fik rådgivning fra min tidligere arbejdsgiver, der mente, det var det klogeste at gøre. Min chef sagde, at jeg ville komme meget lettere ud af det, fordi det er meget svært at få nogen dømt for voldtægt her.

Og det fortryder hun.

- Det var den største fejl, jeg har lavet. Det var utroligt dumt af mig, men det var fordi, jeg var blevet rådet til det, siger hun.

Den 33-årige mand, som Marte Dalevl anmeldte for voldtægten blev i går også benådet. Han var ellers blevet idømt 12 måneders fængsel for sex uden for ægteskabet og for at have drukket alkohol.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip