Nu bliver denne tatovering populær igen

Efter flere år i skammekrogen, hvor mange har peget fingre og grint eller måske bare rystet på hovedet, er den gamle kending ifølge eksperter så småt ved at blive moderne igen.

Den sorte tribal var den hotteste tatovering, man kunne udsmykke sin krop med tilbage i 00'erne.

De snoede streger gik pludselig af mode, og de sidste 10 år har tribaltatoveringen ikke været et speciel efterspurgt mønster - mange har tværtimod grint af trenden, der gik hånd i hånd med benvarmere og Buffalo-støvler. 

Men som det ofte sker med moden, så er den poppede dille ved at vende tilbage. Det skriver tv2.dk.

Lars Winther, formand for Dansk Tatovør Laug, forudser, at tatoveringen bliver populær igen.

- Jeg har en formodning om, at sort tribal kommer tilbage inden for de næste par år. Det kom frem i starten af 00'erne, og vi ved jo, at trends som regel vender tilbage, siger han til tv2.dk.

Hvis du straks ser en såkaldt 'amagerplade' for dit indre blik og frygter, at den kommer til at pryde gadebilledet igen, så kan du ånde lettet op.

Geviret over kvinders bagdel ser ikke ud til at blive efterspurgt igen.

- I øjeblikket kommer der en del piger og vil have dækket deres amagerplade. Den trend kommer nok ikke tilbage, siger Lars Winther.

600.000 danskere har ifølge Miljøstyrelsen en tatovering. Af dem får 54 procent lavet tatoveringer, som symboliserer noget personligt.

For et par år siden var den såkaldte 'sleeve', hvor man får tatoveret hele armen, vældig populær. Denne trend kan for eksempel spottes blandt deltagere i Paradise Hotel.

Når en bestemt type tatovering bliver populær i den brede befolkning og kan ses i for eksempel realityprogrammer, sker der som regel en modreaktion efter noget tid.

Derfor er den overtatoverede sleeve-tendens også på retur.

- Når der kommer nogle reality-stjerner med samme type tatoveringer, kan der komme en modtendens, fordi nogle mennesker måske ikke ønsker at identificere sig med dem, siger Lars Winther til tv2.dk.

Genoplev tribaltatoveringen herunder.

#TribalTattoo #InkTattoo #ByRubenDebenedetti

A post shared by INK TATTOO (Ruben Debenedetti) (@rubendebenedetti) on

#TribalTattoo #InkTattoo #ByRubenDebenedetti

 

#tattoo #studiotattoo #tattoostudio #studiotato #tatostudio #studiotattoojakarta #studiotatojakarta #tatojakarta #tattoojakarta #blackngreytattoo #colortattoo #tattooartist #inked #tattoed #indonesia #arts #drawing #design #illustrator #tatoindonesia #indonesiantattoo #woodytattoostudio #sketch #artfun #jakarta #tattooart #artsy #f4f #l4l\n#tribaltattoo

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip