Politiet efterlyser tre unge kvinder for tricktyveri

Den 91-årige blev udsat for tricktyveri torsdag den 19. maj kl. 13.27 i supermarkedet Rema1000 på Høje Taastrup Boulevard. I forretningen blev damen opsøgt af fem unge kvinder, der omringede hende og skubbede til hende.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Den ældre dame opdagede kort tid efter, at hendes pung var væk. På butikkens overvågning kan man se, at de unge kvinder stjæler pungen fra damens taske.

To anholdt i Valby
I løbet af mandag har Københavns Politi anholdt to bulgarske kvinder i forbindelse med et tricktyveri mod en ældre borger i et supermarked i Valby . De to er meget lig to af de unge kvinder fra Høje Taastrup og er nu sigtet i sagen.

- De fem unge kvinder arbejdede tydeligvis sammen om tricktyveriet. Nu har vi grund til at tro, at to af dem nu er anholdt, men vi mangler stadig oplysninger om de tre andre, hvilket er grunden til at vi har lagt billederne offentlig ud, siger efterforskningsleder Kåre Laustsen fra Københavns Vestegns Politi.

Se billeder af de to andre mistænke i bunden.

De to bulgarske kvinder der er henholdsvis 19 og 21 år, bliver her til aften afhørt af Københavns Vestegns Politi og det forventes at de bliver stillet over for en dommer i morgen.

Kan du genkende de øvrige unge kvinder eller i øvrigt har oplysninger i sagen, kan København Vestegns Politi kontaktes på 43461448

Mistænkt B. Foto Københavns Vestegns Politi

Mistænkt C. Foto Københavns Vestegns Politi

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip