Skole undrer sig over drengs fravær: Faren svarer med et uventet billede

Da britiske Simon Morgan fik en besked fra sin søns skole, der gerne ville vide, hvorfor sønnen ikke befandt sig til undervisning, kunne den 43-årige far ikke dy sig for at drille skolen en smule.

Sagen var nemlig den, at familien Morgan inklusiv sønnen, 15-årige James, var smuttet på en spontan ferie til Dubai i sidste øjeblik, og derfor havde de ikke nået at informere skolen i South Wales om sønnens fravær.

Som svar på Stanwell Schools alvorlige henvendelse sendte faren et billede af James foran det berømte varemærke for Dubai, det meget fine hotel Burj Al Arab. Det skriver Metro

- Da jeg fik beskeden besluttede jeg mig for at sende billedet, fordi jeg synes, at et billede fortæller 1000 ord. Jeg mener, at udfra billedet var det ret tydeligt, hvor han var, fortæller Simon Morgan med et glimt i øjet.

Her er billedet, faren sendte af sønnike. Foto: Privat.

Det fremgår desværre ikke, hvad skolen sagde til den spøgefulde fars billedforklaring.  

James Morgan har tidligere kommet med komiske forklaringer på sønnens fravær eller senere fremmøde. Blandt andet flodheste, alkohol og tidsmaskiner har fået skylden. Ifølge James synes skolen, at det er ret sjovt, når hans far skriver til dem.

- En af lærerne har endda givet mig highfive, da han hørte min fars seneste joke, forklarer James og tilføjer:

- Jeg tror, at billedet af mig i Dubai er den bedste joke til dags dato. Det er ret sjovt.  

James' mor syntes kun, at mandens festlige indslag til skolen var sjove i starten. 

Dagens Gossip