Stjerne indrømmer ulovligt penge-spil

Matchfixingskandalen i fransk håndbold tager til.

Mandag fortæller superstjernen Nikola Karabatic' advokat, Eric Dupont-Moretti, at Montpellier-spilleren samt dennes bror, Luka, i sidste sæson spillede penge på en af klubbens kampe, som endte med et overraskende nederlag.

- De vil indrømme at have spillet. De satte væddemål på den kamp. Men at der er tale om matchfixing, skal stadig bevises. Det er op til anklageren at bevise.

- Jeg kan kun sige, at disse mænd på det kraftigste afviser at have deltaget i matchfixing. Der er ingen kriminel sag her, siger advokaten til den franske radiostation RTL.

Søndag blev brødrene samt 10 andre personer afhørt af politiet i sagen. Montpellier er anklaget for at have tabt ligakampen mod nedrykningstruede Cesson-Rennes i maj sidste år, efter at Montpellier var sikret mesterskabet.

Spilselskabet Francaise Des Jeux tabte mange penge på kampen, hvor undersøgelser ifølge tv-stationen France 3 Languedoc-Rouissillon har vist, at mange af væddemålene blev indgået af koner, kærester og andre familiemedlemmer af Montpellier-spillere.

Ifølge nyhedsbureauet AFP's oplysninger er i alt otte nuværende Montpellier-spillere blevet afhørt.

Også to tidligere Montpellier-spillere, som i dag spiller for Mikkel Hansens Paris Handball, er blevet afhørt samt en spillerkæreste og en person, som er en del af Montpelliers stab.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip