Suzuki-Torben giver ministerrådgivning

Det var en sms-korrespondance mellem Socialdemokraternes Henrik Sass Larsen og den tidligere Bandidos-rocker med tilnavnet Suzuki-Torben, der i 2011 kostede S-politikeren en dumpet sikkerhedsgodkendelse hos Politiets Efterretningstjeneste.

Dermed endte det i første omgang med en brast ministerdrøm, der dog i dag gik i opfyldelse. Sass Larsen er nemlig ved dagens ministerrokade havnet på posten som erhvervs- og vækstminister.

Og den sms-glade eks-rocker er ikke sen til at give sine velmenende råd med på vejen til ministerkontoret.

- Det er helt fint, at Henrik Sass bliver minister, siger Suzuki-Torben til Ekstra Bladet.

- Han skal bare huske, hvor han kommer fra og ikke mindst den store hjælp, han gennem tiden har fået af Tommy Kamp, fortsætter manden, der bærer det borgerlige navn Torben Ohlsen-Jensen.

Eks-rockeren taler efter eget udsagn ikke længere med den nyudnævnte minister. Det er der en helt god grund til.

- Han vendte os ryggen og gemte sig, selv om han ikke havde gjort noget forkert, siger Suzuki-Torben

Politiets Efterretningstjeneste valgt i sin tid at nægte Sass Larsen en sikkerhedsgodkendelse på baggrund af sms-korrespondancen. Men også møderne mellem Henrik Sass Larsen, partifællen Tommy Kamp og den rådgivende Suzuki-Torben havde tjenestens interesse - de blev nemlig overvåget.

Forholdet mellem Køges socialdemokratiske lokalformand Tommy Kamp og minister Sass Larsen er tilsvarende kølet ned efter sagen kom frem. Kamp har da også været involveret i flere sager med mistanke om blandt andet brug af sort arbejde.

Kilde: Ekstra Bladet

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip