Svensk tekniker skal stikke løs i Tingbjerg

Den svenske fodboldspiller Tobias Grahn har efter fire års fravær sagt ja tak til et gensyn med dansk fodbold - men det bliver i den næstbedste række.

1. divisionsklubben Brønshøj har skrevet en kontrakt for resten af sæsonen med den svenske offensivspiller, der senest har spillet for Örebro i den bedste svenske række, Allsvenskan.

- Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes at få ham til klubben. Tobias er en fantastisk god spiller, så det bliver virkelig spændende at se ham i NordicBet Ligaen, siger Brønshøjs sportschef, Thomas Ibsen, til klubbens hjemmeside.

Tobias Grahn er 33 år og har spillet fire landskampe for det svenske landshold. Desuden har han blandt andet spillet i tyske Hertha Berlin og spanske Gimnastic samt i Superligaen for Lyngby, Randers, AGF og OB.

Brønshøj, der for nylig også hentede OB's tidligere sportschef Poul Hansen til klubben som hjælpetræner, er i øjeblikket med helt fremme i kampen om at rykke op i Superligaen til næste sæson.

Lige nu er klubben nummer tre i 1. division, men holdet er a point med Vejle Boldklub Kolding, som har 32 point efter 19 kampe. FC Vestsjælland fører rækken med 34 point. De to bedste hold rykker op.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip