Sydfyn Styles mor: Den er sød - ikke pinlig

De fire sydfynske borgmestres bjergtag med det virale sydkoreanske fænomen gangnam-style har indtil videre fået 50.000 visninger på Youtube.

Men videoen, hvor borgmestrene rapper og danser med svingende rytmisk præcision, får både ris og ros.

618 har 'liket' Sydfyn Style, mens 146 har vendt tommelfingeren ned.

"? det er? sku da så sjovt fordi det er så lamt :D," skriver brugeren Marcus Petersen.

Men en anden bruger, Theis Hansen, kan ikke se det sjove i de gyngende borgmesterkæder: "Desperation? i udkantsdanmark når nye højder!," skriver han.

Videoen med borgmestrene fra Svendborg, Faaborg-Midtfyn, skal brande Sydfyn som et kreativt område med bindingsværk-idyl, rygeost og havnemiljøer.

Desiree Ulrich fra Bandit Productions står bag både ide og produktion af videoen, som kan ses her.

Hun filmede hver af borgmestrene i cirka en halv time og brugte omkring fem klippedage på den færdige video, der skal tiltrække flere iværksættere, den kreative klasse og børnefamilier og turister.

Produktionen er finansieret af Syddansk Vækstforum og EU's socialfond med 20.000 kroner. Og Desiree Ulrich er stolt. Hun synes, videoen får brandet området på en sjov og lun måde.

- Altså vi synes ikke, den er pinlig, men det kan jeg godt mærke, at man synes ovre i København. Men altså vi er stolte af, at vi er nogle bonderøve hernede. Vi prøver ikke at være noget, vi ikke er, siger Desiree Ulrich.

Hun har specialiseret sig i viral markedsføring med humoristiske film. Og i øjeblikket har hun gang i et kommunalt projekt, der udkommer i midten af maj og får Sydfyn Style til at blegne, lover hun.

- Det bliver endnu vildere, end noget, vi har set indtil videre. Det kommer til at sparke en hvis legemsdel, siger hun.

Dagens Gossip