Taxapirater stjal både kreditkort og hund

Det er ikke kun penge, som pirattaxaer er interesserede i. To taxapirater tog sig en meget usædvanlig betaling for en tur fra Aarhus. De stjal også kundens hund.

Det skete, da en mand aftalte med to mænd i en pirattaxa, at de skulle køre manden og hans hund hjem til mandens bopæl 100 km fra Aarhus, fortæller politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi til DR Østjylland.

- Da manden ikke havde alle de omkring 2.000 kr, turen ville koste, aftalte han med pirattaxa-mændene, at de kunne få resten af pengene, når de nåede frem til hans hjem.

- Hjemme hos manden fik de lov at få mandens kreditkort for at køre hen på en tankstation for at købe cigaretter. De tog også mandens hund med og lovede at være tilbage om senest et kvarter.

- Og det var det sidste, manden så til de to pirattaxachauffører, som kort efter hævede 10.000 kr på hans kreditkort, fortæller Mogens Brøndum til DR Østjylland.

Senere købte de varer i en døgnkiosk og forsøgte også med hævekortet at købe for 24.000 kr varer i et stormagasin i Aarhus. Manden har heller ikke set noget til sin hund.

Østjyllands Politi har i gennemsnit et par sager om ugen, hvor folk er kommet galt afsted ved at tage en pirattaxa.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip