Tidligere FCK-stjerne melder fra til gensyn

Molde-spilleren Magne Hoseth har ikke spillet fodbold, siden han i september måtte forlade banen i en Europa League-kamp mod sin tidligere klub FC København.

Og den norske midtbanespiller kommer heller ikke til at spille, når de to klubber mødes igen på Aker Stadion i Norge 22. november.

- Jeg kommer ikke til at spille flere kampe i år, siger Magne Hoseth til vg.no.

Den 31-årige midtbanespiller måtte udgå med en skade i kampen mod FC København, og han blev opereret i knæet i forrige uge.

Nu er han i gang med genoptræningen.

Magne Hoseth var en særdeles populær mand i FC København, hvor han blev kåret til årets spiller i 2004.

På det tidspunkt havde nordmanden blot spillet en halv sæson i København, og kåringen faldt blandt andet på baggrund af hans ageren i forbindelse med den tragiske ulykke, da en tilskuer faldt ned fra tribunen i Parken og døde.

Magne Hoseth løb ved den lejlighed straks over til dommeren, og slog et rødt kort ud af hans hånd, fordi han ville gøre opmærksom på det uheld, han netop havde set uden for banen.

Da Molde i september tabte 1-2 til FC København, blev Hoseth hyldet med stående applaus af hjemmepublikum, da han blev skiftet ud.

Ved den lejlighed sagde nordmanden:

- Det var helt fantastisk. Jeg bøjer mig i støvet for FC Københavns fans. Jeg blev meget rørt. Det er meget stort for mig, siger Magne Hoseth.

- Det var stort og spændende at være tilbage i Parken. Det er første gang, jeg er her, siden jeg forlod FC København.

Magne Hoseth holder stadig en dør på klem for, at han kan komme til at spille årets sidste Europa League-kamp mod Stuttgart i december.

 

Dagens Gossip