Tiltalt: Politiet forsøger at hænge mig op

De to mænd, der torsdag i Retten på Frederiksberg er tiltalt for en skudepisode på Suomisvej på Frederiksberg, adskiller sig på flere punkter.

Hvor den 33-årige tiltalte har afgivet en usikker forklaring, hvor han flere gange måtte give fortabt med hensyn til detaljer, personer og episoder, er den 23-årige tiltalte meget klar i mælet.

- Jeg var slet ikke i bilen. Da jeg så, han havde en pistol, bad jeg om at blive sat af, og resten af dagen var jeg sammen med en kammerat, forklarer den 23-årige i retten.

Han mener, at den 33-årige dækker over en eller flere personer - og at det er derfor, at han over for politiet har angivet sig selv som chauffør og den 23-årige som skudmanden.

Han erkender dog at have kørt med den 33-årige om formiddagen på den dag, da 12 skud blev afgivet mod en flok mennesker, heriblandt to kendte brødre fra bandemiljøet omkring Blågårds Plads. Nemlig Benarabe-brødrene, der også går under tilnavnene Lille A og Store A.

- Men jeg er ikke med i nogen bander, jeg synes, det er noget pjat, forklarer den tiltalte.

Anklageren gennemgår minutiøst alle opkald og sms'er fra den 23-åriges telefon i dagene omkring skudepisoden.

Han fastholder, at det var den 33-årige og ikke ham selv, der bar en pistol den 15. maj 2012.

- Det var en sort pistol. Han viste mig den, da han kom ind i bilen på et tidspunkt, og så bad jeg om at blive sat af, forklarer han.

Omvendt har den 33-årige tidligere forklaret til politiet, at det ikke var unormalt, at hans medtiltalte bar pistol.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip