Virkelighedens Skipper Skræk har overarme fyldt med babyolie og alkohol

43-årige Arlindo de Souza ligner næsten Skipper Skræk med de gigantiske overarme, som menes at være de største i hans hjemland Brasilien. Forskellen er bare, at den kendte tegneseriefigur i matrostøj og med pibe er meget stærk - modsat Arlindo.

LÆS OGSÅ: Teenagere til politiet: - Vi er ved at begrave et lig

Den brasilianske bodybuilder har biceps, der måler 74 centimeter i omkreds. De store buler er et produkt af Arlindos egen cocktail af mineralsk olie og alkohol, som han sprøjter ind i armene. De store biceps ser ud af meget mere, end de i virkeligheden er. Arlindi er "kun" i stand til at løfte normale vægte. Det skriver nypost.com.

For to år siden prøvede Arlindo for første gang at sprøjte sig med sin mikstur i to måneder, da han ville være den største bodybuilder i sit træningscenter i Olinda i det nordøstlige Brasilien.   

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Læger fraråder brug af kropsforstørrende indsprøjtninger med syntetiske stoffer, som ødelægger muskelvæv og kan medføre dannelse af bylder, der kan ende med amputation og død. Arlindo har selv prøvet at miste sin nære bodybuilder-ven på grund af de farlige stoffer.   

Se video med Arlindo herunder:

Dagens Gossip