Voldelig FCK-fan tildelt to års karantæne fra alle danske stadions

Retten i Glostrup.

En 21-årig tilhænger af FC København blev i dag frakendt retten til at komme på alle stadions til fodboldkampe i Danmark.

Den afgørelse kommer fra Københavns Vestegns Politi, efter at manden optrådte voldeligt under fodboldkampe mellem Brøndby og FC København.

Retten i Glostrup idømte samtidig i dag den 21-årige mand, der kommer fra København SV, tre måneders fængsel for aggressiv adfærd i forbindelse med to fodboldkampe i Brøndby i 2011.

Det drejer sig om kampe henholdsvis den 8. maj 2011, hvor han maskerede sig og som en del af en gruppe fodboldbøller lavede voldsom ballade og opføre sig aggressivt over for politiet på Park Allé i Brøndby i forbindelse med en kamp mellem Brøndby IF og FCK på Brøndby Stadion.

Og igen den 24. september 2011 for at opføre sig aggressivt og groft forstyrre den offentlige orden i forbindelse med en kamp mellem Brøndby IF og FCK på Brøndby Stadion.

Han råbte blandt andet ”Fuck politiet, vi løber igennem, nak brøndby’erne, vi smadrer dem”.

Dommen er en fællesstraf på tre måneders fængsel. 30 dage skal afsones, resten af straffen er gjort betinget med en prøvetid på to år, og han modtog dommen.

Udover fængsel har han så også fået karantæne af Københavns Vestegns Politi.

Han er dermed udelukket som publikum de næste to år fra fodboldkampe i Danmark, hvor blandt andet superligahold deltager.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip