Voldsom debat: 300 har reageret på Joachim B. Olsens Facebook-indlæg

Mere end 300 har nu givet deres besyv med i en ophedet debat på Joachim B. Olsens Facebook-side.

Politikeren fra Liberal Alliance tog hul på diskussionen om den nye kommunale udligningsreform, og det skete med en bastant udmelding.

- Så har alle de ineffektive og i forvejen møg forkælede snylter kommuner fået endnu flere penge! Håber du får Café latten galt i halsen Margrethe!, skrev han på siden, og så tog debatten ellers fart.

- Ord kan næsten ikke beskrive så lidt jeg har til overs for Joachim B Olsen... Klovnen er kuglestøder, reality tv-cowboy og nu leger han politiker, hvor han agerer som om han har været i det game i årtier, ved at svine alt og alle til som ikke mener det samme som ham, som om han rent faktisk taler af erfaring og ved noget som helst... Han har snyltet sponsorpenge hele sit liv, og så ævler han løs om at de fattige er snyltere, dovne og må klare sig uden støtte... Han er ikke andet end den tykke dreng i skolen der blev mobbet, og som nu pludselig kan føle sig vigtig... Å' a' ku' bli' we' !!! phyyyww, det hjalp :), skriver Kaspar Leer på siden.

Debatten er mundet ud i blandt andet hårde personangreb, med denne afsluttende kommentar fra Joachim B. Olsen.

- Det er utroligt, at ingen af mine kritikere i denne tråd forholder sig til substansen i uligningsreformen. Mener seriøst, at det rimeligt, at de fattigste kommuner i dette land har er serviceniveau som er højere end de rige kommuner. Det svarer til at mene, at man skal have en højere levestandard når man på overførselsindkomst end når man er i arbejde. Det er der vel ingen som mener. Faktum er at de fattige kommuner i Danmark har et højere serviceniveau end de rige kommuner også når man renser for forskelle i kommunes indbyggers sociale baggrund. Det er fuldstændig vanvittigt. Hvis alle kommuner i Danmark havde er serviceniveau som i Gentofte kunne der spares 15 milliarder. Det er sgu da galamatias!!!, skriver han.

Du kan se hele debatten her.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip