Wilbek: Sådan vinder vi over Ungarn

Håndboldlandstræner Ulrik Wilbek har formlen på sejr klar før onsdagens VM-kvartfinale mod Ungarn.

- Som jeg ser det, så er der én ting, som er hovedoverskriften til den kamp, og det er tempo, tempo og tempo. Vi skal løbe med dem hele tiden. Og andet vil jeg ikke afsløre, siger landstræneren på tirsdagens pressemøde i Barcelona.

Danmark vandt over Ungarn i gruppespillet ved OL i London sidste år. Men Wilbek mener, at det er svært at vurdere, hvor stærke Ungarn er nu.

- Det er forskelligt, hvad form Ungarn er i. Nogle af deres profiler, som spillede godt under OL, har ikke spillet godt ved VM. De kan måske pludselig træde i karakter, når de møder os, siger Wilbek.

Danmark har hidtil badet sig gennem VM-turneringen med seks sejre i lige så mange kampe. Søndag vandt danskerne 30-23 over Tunesien i ottendedelsfinalerne.

Ungarn tabte stort i gruppespillet til både Spanien og Kroatien. Til gengæld imponerede ungarerne og især backen Laszlo Nagy i mandagens ottendedelsfinale mod Polen, som blev besejret 27-19.

- Laszlo Nagy er den store profil i begge ender af banen. Han bruger mange kræfter, og han er en fantastisk dygtig forsvarsspiller, som faktisk kan dække for to mand. Ungarns 6-0-forsvar ser rigtigt fornuftigt ud.

- Nagy er sammen med Gabor Zsabor de to mest scorende på holdet. Zsabor er god til at finde ud af, hvornår forsvaret sover lidt, og så eksploderer han, advarer Wilbek.

Danmark møder Ungarn onsdag aften klokken 20.45 i Palau Sant Jordi i Barcelona.

/ritzau/

 

Dagens Gossip