Wordfeud: Nyt program afslører om dine modstandere bruger snydehjælp

Wordfeud. Foto: Netnyhederne.dk

Har du nogen gange haft en mistanke om, at dine modstandere i Wordfeud er så meget bedre end dig, at du tror de snyder?

Så er der nu hjælp at hente i et nyt program, der afslører om dem du spiller med, bruger snydeprogrammer.

Der er tale om nn ny og danskudviklet iPhone- og iPad-app med navnet Anti Cheat for Wordfeud.

App'en lader både Wordfeud-spillere vise at de ikke snyder, samtidigt med at man kan se om ens modstandere snyder.

App'en kan hentes gratis i Apple's App Store, mens den fulde version kan købes for 6 kroner.

Anti Cheat for Wordfeud er udviklet af Klaus Kjærby Frandsen og Jesper Thue Bonde, også kendt som JayKay & Partners.

- Vi var simpelthen trætte af at mistænke folk for at snyde, og ikke mindst blive mistænkt for at snyde. Og med det store antal af effektive snyde-apps derude, er det jo ikke usandsynligt at nogle snyder. Ideen med Anti Cheat for Wordfeud er først og fremmest at kunne vise sine WF-venner at man ikke snyder. Derfor laver Anti Cheat for Wordfeud nogle checks for om man har brugt snyde apps på sin telefon, lyder det fra de to bagmænd.

App'en er i stand til at checke om man har kørt snyde-apps for nylig og checker desuden for spor af brug af snyde apps. Det kunne eksempelvis være de screen dumps som mange snyde-apps bruger til at analysere WF-spillepladen.

- Vi opdaterer desuden løbende listen af snyde-apps så vi også fanger nye apps. Anti Cheat for Wordfeud er 100% effektiv i forhold til disse checks (vi har gennemtestet denne del ret grundigt). Vi har dog vurderet at det skal være muligt at blive "grøn" igen hvis Anti Cheat for Wordfeud tager en i at snyde. Så hvis man sletter alle spor (apps, billeder etc.) af at man har snydt, vil man blive "grøn" igen, siger Klaus Kjærby Frandsen og Jesper Thue Bonde.

Anti Cheat for Wordfeud findes pt til iPhone og iPad. Versioner af app'en til Android og Windows Mobile er på tegnebrættet.

Dagens Gossip