Hjemløs kvinde insisterer i 16 år på, at kommunen skylder hende 650.000 - viser sig, at hun har ret

En hjemløs kvinde i Washington sagde til alle, at hun havde ret til 100.000 dollars i bistand.

Nu har hun endelig fået ret, efter at have boet 16 år på gaden, skriver The Independent

Den 80-årige kvinde sov i alle årene tæt på en McDonald’s-restaurant med tre kufferter fyldt med sine ting. Hun sagde til alle, der ville lytte, at hun snart fik pengene. Desværre troede folk, at hun var skør.

De bad hende skille sig af med sine kufferter. Til sidst fik hun hjælp af en socialrådgiver ved navn Julie Turner, som fandt en advokat til kvinden. Så kom der skred i sagerne.

Læs også: Hjemløs mor sad ved politistationen: Da betjent så, hvad hun havde med, reagerede han med det samme

Den lange kamp med myndighederne begyndte, da den 80-årige mistede sit job. Hun flyttede ind hos sin datter, som boede i Colorado. Hun ansøgte om at komme ind på et jura-studie på det lokale universitet og blev uddannet tre år senere.

Desværre fik hun ikke efterfølgende arbejde i Washington. Hendes bistandshjælp kom ind med forkerte beløb på bankkontoen mellem 2006 og 2008.

Derfor besluttede hun sig for at sende pengene tilbage og løse problemet senere. Hun løb tør for penge og flyttede ind på et herberg. Hun ønskede ikke hjælp fra sin datter.

I stedet tog hun kampen op med myndighederne. Hun blev i stedet sendt i terapi. Den 80-årige insisterede dog på, at hun fortalte sandheden og havde krav på pengene.

Det var først i år, da hun i maj blev taget alvorligt af socialrådgiveren og advokaten, at myndighederne erkendte, at hun havde ret til pengene.

Læs også: Mand giver en solsikke til en grædende fremmed kvinde - hendes ord ryster ham i sin grundvold

- Hun havde brug for økonomisk hjælp. Ikke psykologisk hjælp. Det er en del af problemet med hjemløshed i Washington. Så mange sager bliver afskrevet som handlende om psykisk sygdom.

Mange gange er hjemløshed virkelig enkelt et spørgsmål om økonomi, siger socialrådgiveren Julie Turner.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip