Reality-mor sigtet efter hendes 6-årige søn bankede nyfødt søster til døde

En 62-årig mor fra Florida i USA er blevet sigtet for groft manddrab, efter at hendes kun to uger gamle datter blev fundet død af myndighederne.

Det var den lille piges storebror, som havde slået den nyfødte ihjel, mens de var efterladt i en bil af deres mor, som var gået ind i en butik for at få sin mobil repareret. Det skriver BuzzFeed News.

Sherif Bob Gulatieri fra Pinellas County politistation har til pressen fortalt, at den tragiske hændelse skete, da moderen, Kathleen Marie Steele, mandag forlod sine tre børn alene i bilen uden nogle åbne vinduer.

Den lille datter, der kun var 13 dage gammel, og hendes to sønner på henholdsvis tre og seks år. Kvinden deltog i 2010 i reality-showet ”Jeg er gravid og ... 55 år ”.

På et tidspunkt i løbet af de 38 minutter, som moderen er væk, begynder den lille pige at græde, hvorefter den seksårige tog hende ud af barnesædet og begyndte at slå hende.

Drengen smækkede den nyfødte drejede hende rundt og slog hende ned i gulvet og mod loftet, hvilket forårsagede  "alvorlige" traumer i den lille piges hoved, fortalte Bob Gulatieri ifølge BuzzFeed News.

- Det var noget af det værste, jeg nogensinde har set. Kraniet blev så beskadiget, at det bedst kan beskrives som grød, siger sheriffen på et pressemøde torsdag.

Her fremgik det også, at efter voldsoverfaldet satte den seksårige søsteren tilbage i barnesædet. Da den 62-årige mor kom tilbage, var hun så optaget af et andet ærinde, at hun kørte videre og slet ikke så, at datteren var i alvorlig livsfare.

Det var først, da de kom helt hjem, at det grufulde gik op for hende.

Læs også: Chokeret mor advarer: Hackere sendte direkte video fra mine børns soveværelse

Ringede ikke selv til alarmcentralen 

Men på trods af datterens vodsomme skader ringede hun ikke til alarmcentralen med det samme, men tilkaldte en nabo, der indså at barnet var dødt.

Herpå ringede naboen til politiet.

Den seksårige morder indrømmede overfor politiet, at han bankede søsteren, og han viste endda betjentene med en dukke, hvordan han gjorde det.

Drengen vil ikke blive sigtet på grund at sine unge alder.

- Det er en meget trist sag, for at sige det mildt, men ansvaret ligger hos Kathleen Steele, siger Bob Gulatieri

Kathleen Steeles mand døde af kræft i 2011, men hun var blev sidenhen insemineret med hans frosne sæd for at sine to yngste børn.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Krimi:

Dagens Gossip