Ny forskning afslører, hvornår det er OK at prutte foran sin kæreste

Hvis du har hang til at slippe en vind i tide og utide, bør du læse med her.

Fis, prut, hørmer, stinker, skid…er bare nogle af de navne, vi bruger, om at slippe tarmgas fra endetarmen.

Alle mennesker prutter, også selvom nogen ikke er meget for at indrømme det. Men der er tidspunkter, hvor man helst ikke vil prutte. Fx når man er på første date med drømmefyren.

Læs også: Dette simple trick vil få dig til at spise mindre øjeblikkeligt

I starten af et forhold er det fuldstændig udelukket at slippe en vind, men som tiden går sker der noget - man lemper ganske enkelt lidt på det strenge pruttedirektiv - afslører en ny undersøgelse.

Efter to-seks måneder føler flertallet af kærester, at det er ok at prutte foran sin date, konkluderer undersøgelsen, som er lavet af sitet Mic, som har interviewet 125 yngre personer, om hvornår de føler, at det er acceptabelt at slå en skid i partnerens nærvær.

Læs ogsåDisse 6 ting vil ske, når du dagligt har sex med din partner

Men undersøgelsen viser også, at de to første måneder bliver der pruttet en del blandt kærestefolk, selvom man ikke synes, det er ok på dette tidlige tidspunkt. Allerede efter et par uger prutter 22,4 procent af de adspurgte, når det passer dem. Det vides ikke, om dem slår en hørmer allerede efter et par uger er af hankøn eller hunkøn, men det er fristende at gætte på det første.

Interviewpersonerne blev også spurgt om, hvad der skulle til, før end de følte, at det var i orden at prutte foran sin bedre halvdel. Her svarede en tredjedel, at når man begyndte at sove sammen regelmæssigt, var det mere acceptabelt.

Følg Dagens Videnskab for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip

Dagens TV