Hjemløs mand tiggede om penge på café - havde aldrig forventet denne reaktion

Den en hjemløs mand gik ind på en café for at tigge om småpenge, havde han næppe regnet med, at hans dag ville tage så vild en drejning.

Da Marcus gik ind på Abi's Café i Minneapolis i USA i håb om at få nogle mønter til lidt mad at spise, mødte han ejeren af caféen Cesia Abigail. I stedet for at tømme sine lommer, spurgte hun ham meget direkte, hvorfor han ikke havde et arbejde. 

Den 25-årige kvinde blev paf over svaret. Han fortalte hende, at han havde været i fængsel, og at ingen derfor ville ansætte ham. Det skriver hun i et opslag på Facebook, som på få dage har fået tusindvis af likes og delinger.

Marcus, som har været hjemløs, siden han var 16 år, forklarede, at han af samme grund er nødt til at leve på gaden og stjæle og tigge for at få mad.

Da Cesia Abigail var underbemandet den dag, var hun lynhurtig til at give ham et godt tilbud. Hun spurgte, om han ville arbejde for hende, og han så straks lykkelig ud over tilbuddet.

Marcus har nu arbejdet på caféen i mere end to uger, to timer hver dag, hvor han har taget sig af alle slags praktiske opgaver, blandt andet opvasken. Når han får løn, bruger han dem til at købe mad i caféen - fordi han hellere vil betale for sin mad, når han kan, end at få den gratis. 

- Gør noget godt for nogen i dag og lad være med at dømme folk, bare fordi de tigger om penge, for vi kender ikke deres situation. Nogle af dem fortjener en chance mere, skriver Cesia Abigail.

Efter at opslaget er gået viralt, er både Marcus og Cesia Abigail overraskede over opmærksomheden. Hun fortæller til Huffington Post, at intentionen med opslaget blot var at sprede et budskab om, hvor vigtigt det er at hjælpe andre.

Læs også

Blødkogt æg - Det kan være svært at vide, hvor meget et æg skal have for at have blød æggeblomme og samtidig hård æggehvide. Vi har lavet denne guide til dig, der gerne vil have et perfekt blødkogt æg.

Æggekage - Denne opskrift kræver ikke den store introduktion. Dette er bedstemors bedste bud på æggekage med bacon, tomat og purløg.

Find flere opskrifter med æg her.

Dagens Gossip