Nu kan du få Minnie Mouse-stiletter - og folk elsker dem

Foto: Instagram

Et par eventyrlige stiletter med museører hitter i øjeblikket på det sociale medie Instagram.

Hvis du går rundt med en lille - eller stor - Disney-fan i maven, så er disse fantasifulde stiletter måske lige noget for dig.

I øjeblikket florerer masser af billeder af et par sorte stiletter med Minnie Mouse-ører på det sociale medie Instagram.

Den sorte farve og ørernes placering bag på de høje sko gør dem perfekte til den lidt diskrete Disney-elsker, og museørerne kan skjules under et par lange bukseben eller en nederdel, hvis man får et behov for det.

 

Hvis du derimod har lyst til at gå hele vejen og er til en lidt mere liret udgave end den sorte, så kan du også få skoene i en mere farverig udgave med blandt andet guldglimmer, guld og rød glimmer eller i en denimblå farve.

Artiklen fortsætter under billederne.

My new faves 🐭❤️️ #shoes #minniemouse #oscartiye

A post shared by Jennifer Veal (@jenniferveal) on

 

Det er skomærket Oscar Tiye, der står bag de legesyge stiletter, som er designet af italienske Muaddi. Skoene fås både med stilethæl og med en tykkere hæl, hvis man bedre kan lide det.

 

Priserne er dog lidt i den pebrede ende og, og du må slippe mellem 415 - 690 pund (omkring 3.500 - 6.000 danske kroner red.), hvis du skal have dit eget par.

Hvis du ikke kan stå for de nuttede stiletter, kan du få fingrene i dem lige her.

Dagens Gossip