Teenager begår selvmord af frygt for lækket billede

Den britiske teenager Phoebe Connop tog angiveligt livet af sig selv, fordi hun frygtede at blive betragtet som racistisk.

Det skriver britiske Metro.

Phoebe Connop skulle have delt et redigeret billede af sig selv, hvor hun havde gjort sin hud mørkere og viklet et tørklæde rundt om sit hoved.

Den 16-årige pige havde efter sigende chattet med en asiatisk fyr på internettet. Hun omtalte ham som sin kæreste, selvom de to ikke havde mødt hinanden i virkeligheden.

I en privat chat på Instagram havde Phoebe Connop sendt billedet til nogle kammerater og skrevet til dem, at hun skulle se sådan ud, hvis hun ville accepteres af kærestens forældre.

En af kammeraterne skulle efterfølgende have spredt billedet af Phoebe, hvilket fik den unge kvinde til at frygte, hvordan folk ville reagere på det.

Phoebe Connops far Laurence fandt sin datter død, da han kom hjem fra arbejde den 7. juli. Hun havde hængt sig selv

- Hun var en dejlig pige, som aldrig ønskede at fornærme nogen. I ugerne op til hendes død, havde hun ikke vist mig nogen tegn på, at der var noget galt, siger Laurence.

Ifølge politiet havde afhøring af Phoebe Connops kammerater bekræftet, at billedet var nået længere ud, end hun havde ønsket at det skulle. Phoebe Connop havde fået negative reaktioner på billedet og fået en kammerat til at fjerne det igen. 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip