1 person død i brand

Foto: Shutterstock

En person er afgået ved døden i en brand. Politiet arbejder på at kortlægge årsagen til branden.

En person er sent fredag afgået ved døden efter en brand i en lejlighed i det centrale Horsens.

Læs også

Regeringen genåbner lynteststeder

Det oplyser Sydøstjyllands Politi ifølge Ritzau.

Politiet modtog en anmeldelse om brand i den pågældende lejlighed i Møllegade i Horsens klokken 17.34, hvorfor udrykningskøretøjer blev sendt til stedet.

"Brandvæsenet var hurtigt fremme, og branden nåede ikke at brede sig til resten af ejendommen," fortæller vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi til Horsens Folkeblad.

Derudover fortæller han til Horsens Folkeblad, at det sandsynligvis ikke bliver nødvendigt at genhuse de andre beboere, der bor i ejendommen, hvor der har været brand.

Umiddelbart er der intet mistænkeligt ved branden, men alligevel er Sydøstjyllands Politi dog tilbageholdende med at videregive informationer om den. Ifølge Ritzau er det af hensyn til den videre undersøgelse, at de ikke vil fortælle yderligere.

Af samme årsag har politiet fredag aften ikke ønsket at sige noget om hverken alder eller køn på den person, der er omkommet i branden. Den omkomne person er desuden endnu ikke blevet endeligt identificeret, lyder det.

Læs også

Kun i dag: Her kan du tanke benzin til 7.99 kr

Ydermere har Sydøstjyllands Politi heller ikke være interesseret i at videregive information om, hvem der slog alarm, og dermed fik sendt brandvæsenet ud til lejligheden i Møllegade i Horsens.