Kun i dag: Her kan du tanke benzin til 7.99 kr

Foto: Shutterstock.com

Kun i dag har du mulighed for at tanke benzin til 7.99 kroner pr. liter.

Vi skal snart et år tilbage for at finde de billige benzinpriser. I takt med at landet åbnede op, og restriktionerner forsvandt, har vi også oplevet en vild stigning i priserne på benzin og diesel.

Priserne har været oppe omkring 14 kroner pr. liter benzin, men i dag har du mulighed for at tanke til næsten halv pris.

Læs også

Hold øje med kontoen: Penge på vej til 3.000 personer

Muligheden for at tanke til 7.99 kroner pr. liter, får du, hvis du kører et smut til Voel i løbet af dagen i dag. Her har ejeren af Shell Express, Klaus Gerlev Hansen, nemlig valgt at at åbne tanken med et tilbud der vil noget.

Det er TV2 Østjylland, der skriver, at Shell Express i Voel åbner med et tilbud, der lyder på 7.99 kroner pr. liter benzin mellem klokken 14 og 17.00 i dag.

Det er ikke første gang, at en Shell-tankstation åbner med et flot tilbud.

Den 6. september 2019 åbnede Shell-tankstationen i Vordingborg, og her valgte man at åbne tanken med et tilbud på sølle 5.90 kroner pr. liter.

Hvor mange der ventes at lægge vejen forbi tankstationen i Voel i dag, ved ejeren ikke, men der er nok brændstof, da der ligger mellem 20.000 og 40.000 liter i tanke under jorden.

Læs også

Efter Karsten Rees 'døende' udmelding: Nu bryder Janni tavsheden