11-årig pige cyklede i skole i Jyllinge: Pludselig steg mand ud af sort varevogn og løb efter hende

Skrevet af Ninna Andreasen

379 uger siden

|

09/03/2017
112
En skolepige på 11 år fik sig en chokerende oplevelse, da hun onsdag den 1. marts var på vej i skole i Jyllinge.

Dagens topnyheder

Pigen kom cyklende ad Nordmarksvej, da en mand i en sort varevogn med tonede ruder kørte op på siden af hende, skriver sn.dk, som har talt med pigens forældre.

Bilen kørte derefter ind på en parkeringsplads på den modsatte side af vejen. Her steg en mand ud. Pigen gik ud fra, at manden blot ville lufte sin hund eller gå tur på arealerne ved Hellighorns Kirke, men i stedet gik han direkte over til den 11-årige og sagde:

- Lille pige, vil du se mine… 

Det jagede en skræk i livet på skolepigen, som i stedet for at stoppe satte fuld fart på cyklen og stak af fra stedet. Imens råbte manden efter hende, at hun skulle stoppe, fordi han 'bare ville tale med hende'.

- Jeg gør dig ikke noget. Jeg vil bare tale med dig, sagde manden ifølge pigens forklaring.

I samme øjeblik kom en bil kørende den modsatte vej. Pigen vendte sig om for at se, hvor langt manden nu var væk fra hende. Hun så, at han var stoppet og kiggede efter den modkørende bil.

Den 11-årige kørte til højre ad Jylingehøjvej og videre ned ad Kornvej, hvor hun cyklede ind i en indkørsel. Her ventede hun et kort øjeblik, før hun cyklede hjem.

Forældrene har meldt sagen til politiet og håber, at den modkørende bilist kan være med til at finde frem til manden i varevognen.

Manden beskrives som lidt mørkere i huden, mørkhåret med hår til ørene, som var lidt kruset foran, cirka 185-190 centimeter høj og normal i vægt. Han talte dansk med accent og var iført en lys, turkis jakke.