12-årig dreng død: 51-årig påkørte bevidst skolebørn

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

En 12-årig dreng omkom efter, at en mand bevidst valgte at påkøre flere skolebørn på et fortorv. Det er lykkedes politiet at anholde en 51-årig mand, som er sigtet for drabet.

Mandag eftermiddag fik en familie et rædselsfuldt opkald, da politiet kunne fortælle, at deres blot 12-årige dreng var omkommet efter en påkørsel.

Da politiet efterfølgende meldte ud på de sociale medier, hvad der var sket, må det have medført et gisp hos rigtig mange mennesker, da de følte sig overbeviste om, at bilisten bevidst havde påkørt drengen.

Læs også

Så er det afgjort: Det kommer cigaretter til at koste

Den udmelding blev senere bakket op, da en 15-årig dreng til det britiske medie BBC fortæller, hvad der skete.

Den unge dreng fortæller, at han kom gående med en ven på fortovet, da de ser en Ford Ka, der pludselig satte farten op og kørte ind på fortovet. I den forbindelse blev den 15-årige dreng og hans kammerat ramt, inden bilen fortsatte og påkørte flere andre.

Det var her, at den 12-årige dreng blev ramt så voldsomt af bilen, at han mistede livet. En 16-årig pige og en 53-årig kvinde blev også ramt under påkørslen, men de er uden for livsfare.

Natten til tirsdag anholdte politiet en 51-årig mand, som de har sigtet for bevidst at ville påkøre skolebørnene. Politiet efterlyser fortsat en anden person og en sølvfarvet Ford Ka i forbindelse med påkørslen, der altså endte med at koste livet for den blot 12-årige dreng.

Læs også

Skat vil fjerne dette fradrag: Får betydning for mange tusinde danskere

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip