12-årig dreng stjal forældres bil og kørte 170 kilometer af den sødeste grund

Foto: Shutterstock

Det kunne være endt helt galt, da den tysk dreng stjal sine forældres bil og kørte på en 170 kilometer lang køretur i den.

Den er ikke helt god, men så er det alligevel lidt sødt: 

En 12-årig, tysk dreng snuppede torsdag aften sine forældres bil og kørte på en meget lang tur med en 13-årig ven som passager. Det skriver det britiske medie Metro

Drengens forældre bor i Limbach i det sydlige Tyskland, og der gik ikke længe, før forældrene anede uråd og fik ringet til politiet.

Alligevel nåede drengene hele vejen til Bamberg, godt 170 kilometer væk, før de blev fundet. 

Grunden, forklarede drengen senere, var, at han havde lovet sine bedsteforældre, at han ville komme på besøg, og jo før jo bedre, mente han tilsyneladende.

Han fik bakset bilen afsted og endda ud på motorvejen, før han til sidst nåede frem til sine bedsteforældre, der så kunne ringe til forældrene og fortælle, at de havde drengen hos sig – her fik han i øvrigt lov til at blive natten over. 

-    Heldigvis skete der ikke noget, hvilket i sig selv er uhørt, når et barn sætter sig ind i et køretøj og kører; især 170 kilometer i timen, udtaler en talsmand fra politiet ifølge mediet. 

Drengen vil ikke blive sigtet i sagen, da han er under den kriminelle lavalder i landet. 

Læs også

10-årig stjal forældres bil: - Jeg er dværg og har glemt mit kørekort

 

 

Dagens Gossip